Zwarte thee

Zwarte thee komt van de enige theeplant – Camellia Sinensis- en de verschillen ontstaan in de verschillende landen en theegebieden, bodemstrukturen, weersinvloeden, pluk- en droogproces, bereidingswijzen en opslag, en wordt zowel puur alsook vermengd met vruchten, kruiden, specerijen, planten en natuurlijke aroma’s gedronken.

Zwarte melange thee

Zwarte thee melanges ontstaan door het melangeren van verschillende zwarte theesoorten en wordt zowel puur alsook met vermengd met vruchten, kruiden, specerijen, bloemen en planten en natuurlijke aroma’s gedronken.

Witte thee

Witte thee is de allereerste kortstondige lente pluk -Frist Flush – van het Tea Tippy van de struik en wordt bijna altijd singel en puur gedronken.

Groene thee

Na de witte thee wordt groene thee – welke al meer boddy eh opgenomen bodemstoffen bevat – geplukt en zo min mogelijk bewerkt en geöxideert en blijkft dus groen en ook hier puur en met divese ingrediënten gedronken.

Vruchtenthee

Vruchtenthee is een “theelose” drank door een melange van pure vruchten als ook met kruiden, specerijen, bloemen, planten, en natuurlijke aroma’s vermengd en gedronken.

Kruidenthee

Kruidenthee is een aftreksel van pure kruiden en wordt ook wel met vruchten, bloemen, planten en natuurlijke aroma’s gemengd gedronken.

Ayurvedische thee

Ayurvedische thee is een aftreksel van specerijen, vruchten, kruiden, bloemen, planten en natuurlijke aroma’s die volgens de Indiase geest- en gezondheidsfilosofie volgens eeuwen oude recepten gemengd zijn volgens het Pitta, Vata en Kapha principe.

Hennep thee

Hennep thee is drank die door de bladeren, bloemen en stengelvruchtvlees van de industriële Canabis Sativa eh heeft door de geringe THG gehalte geen hallucinerende werking, maar wel weer medische invloeden en wordt puur, maar bijna altijd met thee, kruiden, specerijen, vruchten en planten gemengd gedronken.

Rooibos thee

Rooibos thee is een cafeine vrije kruidendrank van de Zuid-Afrikaanse takjes (zoals zoethout) van de aspalathus linearis struik en door zijn rode houtkleur noemde de inheemse “nederlandse” bevolking het “Rode bush” en wordt zowel puur alsook met vruchten, kruiden, bloemen en planten en natuurlijke aroma’s gemengd