Thee en koffieschenkerij van Wildervanksterdallen naar Vlagtwedde

Sinds 1998 bestaat de theeschenkerij Kainstobbe.

Voorheen zaten wij in een monumentale boerderij in Wildervanksterdallen. Een prachtig en goed lopende thee- en koffie schenkerij runden wij daar. Daarnaast zaten wij ook 7 jaar “Theehuis Het Kainholt” in het Veendammer recreatiepark Borgerswold.

Gezien onze leeftijd, om het wat kleinschaliger te gaan doen en wat meer van onze oude dag te kunnen genieten, hebben we in 2020 daarvoor onze horeca gelegenheid een overname gezin gevonden, die daar als nieuw bedrijf zelfs verder gaat met uitbreiding van een natuurcamping.

Omdat we hier toch onze gedegen kennis van koffie en thee weer willen gebruiken, gaan we hier weer kleinschalig een schenkerij opzetten.

In januari 2021 hebben wij hier een mooie locatie aangekocht en hopen binnenkort hier onze thee- en koffie schenkerij “De Kainstobbe” door te starten.

Buiten hebben we een prachtige super grote Beuk in de voortuin staan, en wordt er binnenkort een gezellig terras gecreëerd.

Binnen willen we de binnenruimte op termijn veranderen en willen we er een kleine gezellig “huiskamer” tearoom van gaan maken.

De gedachte is om onze openingstijden zó aan te passen, dat we ook wat meer kunnen genieten van onze 70+ tijd, dus is het raadzaam even te bellen of we open zijn.

Wij geloven in kwaliteit en een vleugje persoonlijke smaak.

Al 22 jaar boden wij exclusieve Engelse high tea’s aan met vele soorten theeën en eigen gebrande koffie. Wij stonden bekend om eigen gemaakte Engelse scones met clotted cream en jam. En natuurlijk vele soorten hartige en zoete muffins. Nu wij verhuisd zijn hebben we helaas niet meer de mogelijkheid tot het organiseren van high teas. Uiteraard kunt u bij ons nog steeds de zelf gebrande koffie bonen en de theeën kopen om thuis verder te kunnen genieten.