Thee en koffieschenkerij van Wildervanksterdallen naar Vlagtwedde

Sinds 1998 bestaat de theeschenkerij Kainstobbe.

Voorheen zaten wij in een monumentale boerderij in Wildervanksterdallen. Een prachtig en goed lopende thee- en koffie schenkerij runden wij daar. Daarnaast zaten wij ook 7 jaar “Theehuis Het Kainholt” in het Veendammer recreatiepark Borgerswold.

Gezien onze leeftijd, om het wat kleinschaliger te gaan doen en wat meer van onze oude dag te kunnen genieten, hebben we in 2020 daarvoor onze horeca gelegenheid een overname gezin gevonden, die daar als nieuw bedrijf zelfs verder gaat met uitbreiding van een natuurcamping.

Omdat we hier toch onze gedegen kennis van koffie en thee weer willen gebruiken, gaan we hier weer kleinschalig een schenkerij opzetten.

In januari 2021 hebben wij hier een mooie locatie aangekocht en hopen binnenkort hier onze thee- en koffie schenkerij “De Kainstobbe” door te starten.

Buiten hebben we een prachtige super grote Beuk in de voortuin staan, en wordt er binnenkort een gezellig terras gecreëerd.

Binnen willen we de binnenruimte op termijn veranderen en willen we er een kleine gezellig “huiskamer” tearoom van gaan maken.

De gedachte is om onze openingstijden zó aan te passen, dat we ook wat meer kunnen genieten van onze 70+ tijd, dus is het raadzaam even te bellen of we open zijn.

Wij geloven in kwaliteit en een vleugje persoonlijke smaak.

Na 22 jaar hebben we een punt gezet van onze exclusieve Kainstobbe Engelse high tea’s. We stonden bekend om eigen gemaakte Engelse scones met clotted cream en jam en natuurlijk vele soorten hartige en zoete muffins. We zijn nu 70+ers en moesten daar er maar eens mee stoppen.

Nu wij verhuisd zijn naar Vlagtwedde hebben we natuurlijk onze thee- en koffie ervaring wel meegenomen. Hier zijn nog steeds onze 100 speciale thee soorten, de vers gebranden soorten koffiebonen (op bestelling) en 100 heerlijke keuken kruidenmixen te koop.

Bel wel even 0599 785696 of we thuis zijn