Theetuin De Kainstobbe

ActiviteitenOp deze pagina vind verschillende activiteiten die u bij ons in de buurt kunt ondernemen. U kunt deze activiteiten afwisselen met een heerlijke kopje koffie, thee of High Tea bij ons. Zo heeft u zo een dagje gevuld met plezier en heerlijk genieten in onze theetuin.


Tocht om de Noord


Tocht om de Noord(TodN) is een organisatie die wandelactiviteiten initieert en organiseert in de provincie Groningen. Wij doen daar ook aan mee en zullen een stempelpost hebben.


Museumspoorlijn STAR


De nieuwe STAR (Stichting Stadskanaal Rail, beter bekend als Museumspoorlijn STAR) werd in 1992 opgericht met als doel de spoorlijn te behouden als industrieel monument van de Veenkoloniën. De langste museumspoorlijn van Nederland. Stap in voor een reis terug in de tijd op de grens van Groningen en Drenthe!. Een dagje uit voor jong en oud.


Veenkoloniaal Museum


Het Veenkoloniaal Museum is een cultuurhistorisch museum in Veendam. Het Veenkoloniaal Museum vertelt het verhaal van de gouden 19de eeuw. Honderden binnen- en zeeschepen, volop bedrijvigheid langs het kanaal en op het land, tientallen scheepswerven en evenzovele fabrieksschoorsteen.